Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@05:42:29 GMT

هر چه می پوشی، بیانگر شخصیت توست

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۹۵۵۱۳

هر چه می پوشی، بیانگر شخصیت توست

روان شناسان معتقدند، پوشیدن لباسی که دوست داریم ضمن اینکه به ما احساس خوشایندی می دهد، پیامی پنهان را به مخاطب منتقل می کند، که گویای طرز فکر و دنیای باورهای ماست. - اخبار بازار -

روان شناسان معتقدند، پوشیدن لباسی که دوست داریم ضمن اینکه به ما احساس خوشایندی می دهد، پیامی پنهان را به مخاطب منتقل می کند، که گویای طرز فکر و دنیای باورهای ماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 اینکه باور داشته باشیم هر کاری که ما در طول روز انجام می دهیم از ناخودآگاه ما نشات می گیرد این کار را برای ما آسان تر می کند. گاهی پیام ها، فردی است و یا مقاصد دیگری به دنبال دارد.

اگر بعد روانشناسی را در این حیطه در نظر بگیریم، می بینیم که چاپ شعارهای تبلیغاتی با طرح های مفهومی حتی توانسته بسیاری از شرکت ها را به سمت و سوی موثری حرکت دهد، بنابراین می توانیم هدفمند از آن بهره ببریم. اگر دنبال تیشرتی راحت با طرح های متنوع هستید، حتما به فروشگاه طرح با تو مراجعه کنید، خرید تی شرت طرح با تو، خیال شما را از یک خرید امن آسوده می کند.

تیشرت های تبلیغاتی، تریبونی برای صدای مردم

انتخاب شعارهای تبلیغاتی معانی مختلفی دارد، و در هر فردی با توجه به خصوصیاتش، کاملا متفاوت است. اگر کمی با خودمان صادق باشیم می توانیم دلایلش را پیدا کنیم. گاهی نیاز به جلب توجه دیگران داریم  مثل "Good Girl Gone bad" دختران خوب، بد می شوند، یا گاهی هدف از شعار، یادآوری نکته انگیزشی به خودمان است مثل شعار معروفی که روی بیشتر تیشرت ها می بینیم ، Keep Calm"" آرام باش. یا برخی افراد براساس رواج یک تفکر سیاسی تیشرت را انتخاب می کنند، اولین بار، چاپ شعار تبلیغاتی سیاسی را کاترین همنت طراح لباس انگلیسی مرسوم کرد، همچنین شرکت ها از این ایده برای بالا بردن روحیه تیمی استفاده کردند، آن ها متوجه شدند که این راهی است که پیوندهای عاطفی بین اعضای تیم بیشتر شده، و انگیزه بین کارمندان افزایش می یابد و در نتیجه شرکت، سریعتر می تواند به اهداف خود دست پیدا کند.

از تقویت انگیزه تیمی تا رسیدن به قله موفقیت

چاپ جملات انگیزشی روی تیشرت یکی از ابزارهای موفقیت یک بیزینس محسوب می شود، زیرا روحیه همدلی را در بین تیم ها بالا می برد درنتیجه  برای رسیدن به اهداف مشترک تلاش بیشتر می کنند، البته هر شرکتی استراتژی متفاوتی دارد، برخی کارکنان با پوشیدن لباس های رسمی مانند کت و شلوار یک رنگ روحیه همبستگی را تقویت می کنند و از طرفی در فضاهایی مانند نمایشگاه های بین المللی اعضای شرکت با برند خاص، مشخصا شناسایی می شدند و برخی شرکت های دیگر، با پوشیدن تیشرت وکلاه های اسپورت مشابه نسبت به برند کاری خود احساس تعلق بیشتری می کنند. از گذشته تا امروز، چاپ تیشرت تبلیغاتی با برند و لوگوی ایده پربازدهی برای فروش بیشتر به شمار می آمد که ابتدا برندهای مشهوری مثل مک دونالد از آن استفاده کرد.

تیشرت های هنرمندان دروازه ای برای ورود به دنیای فیلمها

چاپ تیشرت با طرح هنرمندان معروف سریال و فیلم این روزها بازار داغی بین طرفداران پیدا کرده است. فن های سریال ها، دوست دارند که تی شرتی با دیالوگ ها یا طرح های هنرمندان محبوب خود بپوشند تا بتوانند علاقه شان را به آن فیلم نشان دهند. انیمه های ژاپنی امروز یکی از ایده های چاپ روی تیشرت بین طرفداران هست که هوادارانش علاقه دارند که آن را به تن کنند و در انظار ظاهر شوند، بنابراین طرح شخصیت های انیمه خیلی زود توانست  به ترند سال های اخیر مد لباس تبدیل شود. بازی تاج و تخت، انیمیشن ریک و مورتی، سریال های خنده دار میکی و موس و باب اسفنجی یا سریال کمدی فرندز، آن چنان محبوب هستند که هیچ وقت کهنه نمی شوند و مردم همیشه دوست دارند که به یاد خاطرات خوبی که با آن ها ساخته اند، یادگاری از آن داشته باشند.

مد ابزاری برای بیشتر دیده شدن

در دنیای مد همیشه افرادی هستند که با متداول کردن یک سبک یا طرح خاصی از لباس، به کسب و کارهای خود رونق می دهند، و همیشه این روش، با شناخت  دنیای فکری و نیازهای انسان، موفقیت های بیش از پیشی داشته است. انسان همیشه دوست دارد دیده شود و مورد تحسین و توجه اطرافیانش قرار گیرد، بنابراین چی بهتر از اینکه تابع مد باشد، مد روشی برای بیشتر و بهتر دیدن شدن است و صاحبان کسب و کارها کاملا به این نیاز مردم واقف هستند، و از این مسیر، سال هاست که توانسته اند بیشترین سودها را داشته باشند. وقتی سبکی یا فیلمی مد می شود، آن ها بازار ترغیب مردم را داغ تر می کنند، تا آن ها به خرید متمایل تر شوند، جوکر یکی از فیلم هایی است که مدتی است این بازار را قبضه کرده و طرفداران این سریال به دنبال خرید تیشرت جوکر هستند.

پیام  حامیان حفظ محیط زیست

حامیان محیط زیست در سرتاسر دنیا از این روش برای انتقال پیام خود به مردم دنیا استفاده می کنند و تا به امروز موفق شدند افراد زیادی را به این گروه جذب کنند، و پیام های تیشرت ها، انگیزه مردم را برای این موضوع روزبه روز بیشتر کرده است و باعث شده که به یکی از دغدغه های مردم تبدیل شود.

"این مطلب تبلیغاتی است"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تیشرت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۵۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟/ معرفی چهره‌های جدید

علیرضا مسعودی معروف به علی مشهدی درباره سریال جدید خود با نام «بدل» که با پایان مجموعه «هفت سر اژدها» از این شبکه پخش می شود به خبرنگار مهر بیان کرد: قصه و اتفاقات سریال «بدل» در سال ۱۴۰۲ رخ می دهد و درباره خانواده عطاران است؛ شهرام قائدی نقش پدر را در خانواده عطاران بازی می کند که نسل اندر نسل عطار هستند. پریسا مقتدی نقش همسرش را بازی می کند و عرفان آصفی نقش پسر خانواده را با نام رضا عطاران دارد.

وی درباره عرفان آصفی که بیشتر در تئاتر فعالیت داشته است توضیح داد: رضا عطاران که تحصیلات مرتبط با هوا و فضا در خارج از کشور دارد پس از پنج سال به ایران باز می گردد. نقش او را عرفان آصفی بازی می کند که سال گذشته در فیلم «ویلای ساحلی» کیانوش عیاری نقش اصلی را داشت و اینجا هم نقش اصلی سریال را دارد.

این نویسنده و کارگردان درباره قصه «بدل» بیان کرد: طرح این قصه را حدود ۲۰ سال پیش نوشتم و کنار گذاشتم و بعد از سال ها فکر کردم الان وقت آن است که ساخته شود.

مسعودی درباره نام رضا عطاران و اینکه برای این قصه با خود عطاران گپ و گفتی داشته است یا خیر بیان کرد: به هر حال من سال هاست در مقام نویسنده کار می کنم و سال های اخیر هم کارگردانی کرده ام. عطاران هم از مدل کاری من خبر دارد و برایش سوال نبود که چرا سراغ اسم او رفته ام. اما من زنگ زدم و برای استفاده از نامش از او اجازه گرفتم.

این فیلمنامه نویس درباره کمدی های سال های اخیر که نتوانسته است مخاطب را راضی کند، بیان کرد: من همه سریال های تلویزیون را می بینم چون آثار همکاران من است و همیشه این آثار را دنبال کرده ام. مساله این است که الان چهار یا پنج پلتفرم اصلی داریم و فضای مجازی هم بسیار فعال است. فضا نسبت به ۲۰ سال پیش خیلی تغییر کرده است. گرفتاری مردم هم بیشتر شده است. آن زمان شاید ساعت ۷ شب خانه بودید اما الان آنقدر دلمشغولی ها زیاد شده است که باید تا آخر شب کار کنید.

وی درباره اینکه سریالش چقدر می تواند فضای جدیدی در میان کمدی ها داشته باشد، عنوان کرد: این سریال هم از موقعیت های کمدی و هم از کمدی کلامی برخوردار است. شخصیت ها در این سریال فانتزی نیستند. شخصیت هایی که در این سریال انتخاب کرده ام به گونه ای هستند که مردم با آنها همذات پنداری دارند و ما به ازای آنها را می بینند. پیش از این هم سال ها تلاش کرده ام که مردم با شخصیت های آثارم ارتباط بگیرند و کاراکترها و شخصیت ها را اطراف خود دیده باشند.

نویسنده «کوچه اقاقیا» اضافه کرد: نویسنده هایی مثل پیمان و محراب قاسم خانی تخصص شان در فانتزی است ولی من هرچه ساختم مابه ازای آن را در زندگی خودم دیده ام مثل «نوروز رنگی» که چند سال پیش پخش شد و «بدل» هم چنین ویژگی ای دارد. غیر از شخصیت ها، بخشی از داستان هم براساس یک واقعیت است.

مسعودی در ادامه درباره حضور بازیگران در سریال های تلویزیونی با توجه به دستمزدهای شبکه خانگی بیان کرد: الان دستمزدها در پلتفرم ها آنقدر بالا و عجیب و غریب است که بسیاری از بازیگران را نمی توانید در تلویزیون داشته باشید. با این ارقامی که آن طرف رد و بدل می شود مگر می توانید به بازیگرانی چون جواد عزتی بگویید به تلویزیون بیاید. خود من با رقم های تلویزیون رویم نمی شود به اینها که رفقایم هستند بگویم به تلویزیون بیایند.

وی در پایان درباره اینکه چرا خودش به پلتفرم ها نمی رود و کار بسازد، بیان کرد: تلویزیون مخاطب بسیار بالایی دارد من ادعایم می شود تمام ایران را گشته ام و در سراسر ایران دیده ام که هنوز تلویزیون شان روشن است. شک نکنید یک سریال تلویزیونی در شبکه سه میزان بیننده اش خیلی بیشتر از سریالی است که در شبکه نمایش خانگی درباره اش بحث می شود.

کد خبر 6091923 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟/ معرفی چهره‌های جدید
  • کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی
  • قرمز پوشی شاخص کل بورس با کاهش بیش از ۱۲ هزار واحدی
  • جهش تولید بیانگر ارتقای فرهنگ/لزوم توجه به امنیت معیشت مردم
  • سه پیشنهاد جنجالی برای هدایای تبلیغاتی
  • «همسایه شما، زهره» بیانگر بی‌مهری جامعه/ درخشنده دردی لاعلاج ساخته است
  • قرعه کشی برنامه تبلیغاتی نامزدهای انتخابات مجلس دوازدهم شورای اسلامی حوزه بیرجند، درمیان و خوسف  در صدا و سیمای خراسان جنوبی
  • برخورد خشن با دانشجویان بیانگر رویکرد دوگانه مدعیان حقوق بشر است
  • مناظره ۲ کاندیدای مجلس دوازدهم اردبیل
  • آغاز ضبط مستند تبلیغاتی و مناظره نامزدهای دور دوم انتخابات