Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-01@05:42:22 GMT

ویجیاتو؛ منبع اول کاربران برای آشنایی با سرگرمی

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۵۰۴۵۷

ویجیاتو؛ منبع اول کاربران برای آشنایی با سرگرمی

بازی‌های ویدیویی، فیلم و سریال و انواع و اقسام بردگیم‌ها و کمیک‌های متنوعی که این روزها در اختیار ما قرار دارند. شناخت و انتخاب صحیح این سرگرمی‌ها اصلا کار ساده‌ای نیست. به همین خاطر است که ما در ویجیاتو تلاش می‌کنیم بهترین انتخاب‌های موجود را به شما معرفی کنیم.

بازی‌های موبایلی؛ بهترین انتخاب برای سرگرمی

به هیچ عنوان نباید موبایل گیمرها را دست کم گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر جمعیت گیمرها را در ایران کاربرانی تشکیل می‌دهند که با استفاده از گوشی‌های هوشمندشان بازی‌های ویدیویی را تجربه می‌کنند. طی سال‌های گذشته بزرگ‌ترین شرکت‌های بازی‌سازی سراغ این پلتفرم آمده‌اند و قسمتی مخصوص از فرنچایزهای محبوبشان را برای پلتفرم‌های اندروید و iOS منتشر کرده‌اند. همین مسئله موجب شده تا دیدگاه منفی سابق درخصوص موبایل گیمینگ به مرور کمرنگ شود. حالا دیگر شما می‌توانید گوشی هوشمندتان را بردارید و «کالاف دیوتی» یا «پابجی» بازی کنید.

البته قرار نیست همه چیز ختم به این عناوین بزرگ و شناخته‌شده شود. روزانه ده‌ها بازی موبایلی در فروشگاه‌های رسمی پلی‌استور و اپ‌استور منتشر می‌شود. آزمایش تمام این بازی‌ها امری غیرممکن تلقی می‌شود. اما ما در ویجیاتو تلاش می‌کنیم تا هر هفته چند بازی موبایلی برتر و سرگرم‌کننده را به مخاطبانمان معرفی کنیم. معرفی کوتاه بازی‌ها همراه با توضیح کافی از سبک گیم‌پلی و داستان بازی به خوبی می‌تواند شما را با محتوای عنوان مورد نظر آشنا کند. همچنین ویجیاتو به صورت هفتگی بازی‌های موبایلی را در دسته‌بندی‌هایی جدید و متفاوت قرار می‌دهد و به کاربران معرفی می‌کند. بدین شکل شما می‌توانید بهترین بازی‌های موبایلی موجود در سبک مورد نظرتان را پیدا و تجربه کنید.

دنیای جادویی فیلم‌ها و سریال‌ها را فراموش نکنید

هیچ چیز بهتر از این نیست که مقداری از روزتان را صرف تماشای فیلم سینمایی یا قسمت جدید سریال محبوبتان کنید. آرامشی که از این طریق نصیبتان می‌شود می‌تواند خستگی روزتان را به دست فراموشی بسپارد. البته این اتفاق تنها زمانی رخ می‌دهد که شما فیلم یا سریال درستی را انتخاب کرده باشید. مطمئنا هیچکس دوست ندارد وقتش را صرف تماشای محصولی کند که کیفیت چندانی ندارد. یکی از بهترین راهکارها برای شناخت محصولات باکیفیت دنیای پرده نقره‌ای سر زدن به بخش فیلم و سینمای ویجیاتو است. جایی که می‌توانید علاوه‌ بر خواندن بررسی و تحلیل آخرین فیلم و سریال‌ها با بهترین گزینه‌های موجود در دسته‌بندی‌های مختلف نیز آشنا شوید.

در دنیای کمیک‌ها چه می‌گذرد؟

علاقه‌مندان به دنیای کمیک‌ بوک‌ها تمام وقتشان را صرف تماشای انیمیشن‌ها یا فیلم‌های سینمایی مرتبط نمی‌کنند. دنیای کمیک‌ها چیزی فراتر از تمام محصولات سینمایی آن‌هاست. البته نمی‌توان به گذشته برگشت و تمام اتفاقاتی که طی تمام این سال‌ها بین ابرقهرمانان مختلف رخ داده را مرور کرد. اما ما در ویجیاتو تلاش می‌کنیم تا مهم‌ترین و جذاب‌ترین رویارویی‌ها یا وقایع تاریخ دنیای کمیک‌ بوک‌ها را برای کاربران تشریح کنیم. بدین شکلی شما می‌توانید بدون نیاز به صرف زمانی چشمگیر برای مطالعه قسمت‌های مختلف کمیک‌ها با پیشینه ابرقهرمانان محبوبتان بیشتر آشنا شوید.  

۲۱۲۱

کد خبر 1549708

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: دنیای کمیک کمیک ها بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۰۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تاریخ علم مملو از رویدادهای مهمی است که نوآوری‌ها، کشف‌ها و حتی زادروزها و درگذشت‌های دانشمندان و مخترعان تاثیرگذار جهان را در برمی‌گیرد. در این تقویم علم، وقایع مهم مصادف با امروز ۱۱ اردیبهشت برابر ۳۰ آوریل را ورق می‌زنیم.

***

پزشکی فضایی

۳۰ آوریل ۱۹۹۳ میلادی برابر با ۱۱ اردیبهشت ۱۳۷۲ خورشیدی، پزشک شاتل فضایی کلمبیا برای خنثی‌کردن عوارض جانبی ناشی‌از بی‌وزنی، نزدیک به نیم گالن محلول نمکی را به فضانورد همکارش، هانس شلگل، فیزیکدان آلمانی، تزریق کرد که اولین آزمایش در نوع خودش بود. مسافران فضا معمولاً از پف صورت و لاغری شدید پاها رنج می‌برند، زیرا مایعات بدن در حالت بی‌وزنی حرکت می‌کنند. تغییر مایعات بدن به کم‌آبی بدن در مدار منجر می‌شود. بدن مایع اضافی را در قفسه سینه حس می‌کند و هورمون‌ها را فعال می‌کند تا میزان خون و سایر مایعات بدن را کاهش دهد. درنتیجه، زمانی‌که فضانوردان به زمین بازمی‌گردند و دوباره با جاذبه مواجه می‌شوند، کاهش شدید فشار خون و سرگیجه را تجربه می‌کنند. در تلاش برای جلوگیری از این امر یا حداقل کاهش علائم، فضانورد-پزشک برنارد هریس جونیور و سه فضانورد دیگر این آزمایش را انجام دادند.

خفاش قهوه‌ای کوچک پیر

۳۰ آوریل ۱۹۶۰ میلادی برابر با ۱۱ اردیبهشت ۱۳۳۹ خورشیدی، پیرترین خفاش ایالات متحده با ۲۴ سال سن شناسایی شد. این خفاش قهوه‌ای کوچک ماده از گونه میوتیس‌لوسیفوگوس، فراوان‌ترین خفاش در ایالات متحده، در غاری در کوه آئولیس در ورمونت پیدا شد. خفاش قهوه‌ای کوچک دارای طول بال‌های ۲۲۲ تا ۲۶۹ میلی‌متر با خز براق در پشت و رنگ‌های زیرین کم‌رنگ‌تر از خرمایی کم‌رنگ تا قهوه‌ای تیره است. این گونه در سراسر مناطق جنگلی آمریکای شمالی و آلاسکا، در حفره‌های درختان یا صخره‌ها، غارها، معادن و اتاق‌های زیر شیروانی یافت می‌شود. آنها از طیف گسترده‌ای از حشرات تغذیه می‌کنند. ۲۵ آگوست ۱۹۹۹روزنامه‌ای از خفاش وحشی ۳۳ ساله‌ای در اروپا خبر داد. ۲۰ ژوئن ۲۰۰۵ مجله‌ای مقاله‌ای دریافت کرد که از شناسایی خفاش ۴۱ ساله‌ای در سیبری خبر می‌داد.

مندلویوم

۳۰ آوریل ۱۹۵۵ میلادی برابر با ۱۱ اردیبهشت ۱۳۳۴ خورشیدی، عنصر ۱۰۱، به‌عنوان یک عنصر مصنوعی جدید اعلام شد. آلبرت گیورسو، برنارد جی. هاروی، جی.آر. شوپن و اس.جی تامپسون، شیمیدانان پژوهشی، به سرپرستی برنده جایزه نوبل، گلن تی سیبورگ با بمباران ایزوتوپ ۲۵۳ عنصر ۹۹ با نام اینشتینیوم با هسته هلیوم و با استفاده از سیکلوترون در آزمایشگاه تابش دانشگاه کالیفرنیا به عنصر ۱۰۱ دست یافتند. این عنصر رادیواکتیو است و نیمه عمری بین نیم ساعت تا چند ساعت دارد و نمی‌تواند در طبیعت وجود داشته باشد زیرا به سرعت به عناصر سبک‌تر تجزیه می‌شود. به افتخار دیمیتری مندلیف، شیمی‌دان روسی که روی طبقه‌بندی دوره‌ای عناصر و ارائه جدول تناوبی کار می‌کرد، آن را مندلویوم نامیدند.

کوه یخی

۳۰ آوریل ۱۸۹۴ میلادی برابر با ۱۱ اردیبهشت ۱۲۷۳ خورشیدی، یک قطعه کوه یخی در قطب جنوب در عرض جغرافیایی ۲۶.۵۰ درجه جنوبی مشاهده شد که به‌عنوان نزدیک‌ترین کوه یخی قطب جنوب به خط استوا شناخته می‌شود. سال ۱۸۹۳ یعنی یک‌سال قبل از این کشف، ۱۵ کشتی مشاهده کوه‌های یخی بزرگ تا ۴۲ درجه جنوبی را گزارش کرده بودند. یک کوه یخ به‌طور معمول بین ۱ تا ۷۵ متر بالاتر از سطح دریاست و  بین ۱۰۰هزار تا ۲۰۰هزار تن است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۲ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • تام و جری در دنیای واقعی (فیلم)
  • گفتگو با مجری و بازیگر برنامه های نمایشی برای کودکان
  • غول نروژی در دنیای گیم؛ شخصیت ارلینگ هالند به بازی کلش آو کلنز اضافه می‌شود
  • ۱۱ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • آشنایی با استاد شعله
  • آشنایی با استاد اسماعیل آشتیانی
  • سوسکچه‌ بلوط ؛ پینوکیو دنیای حشرات! (عکس)
  • گاری سواری، تنها سرگرمی کودکان غزه | ببینید
  • بوکایو ساکا: کریستیانو رونالدو الگوی من و بسیاری از بازیکنان دنیای فوتبال است