Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیگر سریالهای تلویزیونی گفت: من به تاریخ خیلی علاقه‌مند هستم چون فکر می‌کنم ما بیشترین درس را در زندگی از تاریخ می‌توانیم بگیریم برای همین عامدانه حضور در آثار تاریخی را انتخاب کردم.

به گزارش مشرق، «سوگل طهماسبی» بازیگر سریال‌ «گاندو» که مهمان برنامه «احوالپرسی» در شبکه دو سیما بود، صحبت‌هایش را با تقدیر از مادرش شروع کرد و گفت: برای من عشق واقعی زندگی خانواده است به خصوص مادرم که در راس این مثلث برای من ایستاده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر وقت درباره مادرم صحبت می کنم ناخودآگاه بغض می‌کنم چون حضور مقدس‌ش برای من فقط برکت است. من چون پدرم از دست دادم سعی می‌کنم جای خالی ایشان را هم با قدردانی از مادرم پر کنم و وجود مادرم چراغی است که زندگی من را روشن می‌کند.

او درباره مزایای ازدواج و تشکیل خانواده اضافه کرد:ازدواج باعث می شود دو خانواده از دو فرهنگ مختلف یکی بشوند و خوبی‌های فرهنگ همدیگر را یاد بگیرند. خانواده همسرم برای من مثل خانواده خودم هستند و فکر می‌کنم با ازدواج خانواده‌ها بزرگ‌تر می‌شوند و این روابط می‌تواند قشنگ باشد اگر که ما قشنگ ببینیم‌شان.

میهن دوستی و تقدیر از ارزش‌های مردم نقاط مختلف ایران زمین از مضامین اصلی برنامه «احوالپرسی» است. در همین راستا این بازیگر خوزستانی کشورمان در ستایش فرهنگ مردمان جنوب ایران گفت:من اصالتا اهوازی و خوزستانی هستم. جنوبی‌ها زلالی نابی دارند و مثل موسیقی‌شان مردمانی خون گرم هستند و به دل می‌نشینند. همسرم هم جنوبی هستند و هر دوی ما به این موضوع افتخار می‌کنیم.

سوگل طهماسبی درباره مسیر حرفه‌ای که طی کرده است، گفت: من مسیر پر فراز و نشیبی را طی کردم چون جوانی از شهرستان بودم که برای کار به این پایتخت بزرگ آمدم و هیچ آشنایی با این شهر و معادلات‌ش نداشتم. بنابراین مجبور شدم با خیلی اتفاقاتی که در حاشه مهاجرت وجود دارد، دست و پنجه نرم کنم. چون پدرم را از دست داده بودم مادرم جای خالی پدر را هم پر می‌کردند و تکیه گاه من در این مسیر سخت بودند. هر روزی که تمرین تئاتر می‌کردم یا اجرا داشتم او در ردیف اول نشسته بود و من تشویق می‌کرد. اولین باری هم که در ۹ سالگی روی صحنه تئاتر رفتم یواشکی براش دست تکان دادم و خیلی ذوق داشتم از اینکه مادرم دارد من را روی صحنه نمایش می‌بیند.

این بازیگر جوان همچنین درباره کارنامه کاری‌اش و حضور در سریال‌هایی مانند «روزگار غریب»، «کیمیا»، «نجلا» و غیره گفت: من به تاریخ خیلی علاقه‌من هستم چون فکر می‌کنم ما بیشترین درس را در زندگی از تاریخ می‌توانیم بگیریم برای همین عامدانه حضور در آثار تاریخی را انتخاب کردم. کلا آدمی هستم که بیشتر در گذشت زندگی می‌کنم و سنتی هستم و به قول امروزی‌ها خیلی مدرن و به روز نیستم. همینطور با دنیای تکنولوژی خیلی راحت نیستم. مثلا من ترجیح می‌دهم به یک روستا سفر کنم تا یک شهر مدرن. اصولا حال دلم با طبیعت خوب می‌شود و نه با شهرهای بزرگ.

این بازیگر تلویزیون در جواب اینکه زندگی مشترک چقدر در حال خوب تاثیر دارد، گفت: زندگی مشترک اصل حال خوب است و پایه خوشبختی و رضایت در زندگی زناشویی بر این استوار است که حال دل‌تان خوب باشد. من همیشه می‌گویم زنی که درباره زندگی‌اش با لبخند صحبت می‌کند حتما مردی شریک زندگی‌اش است که به او آرامش می‌دهد. این آرامش و حال خوب خیلی مهم است مخصوصا برای خانم‌هایی که شاغل هستند، البته خانم‌های خانه‌دار هم به نوعی شاغل هستند و خانه‌داری از صد تا کار بیرون سخت‌تر است. یک زن آرامشش را در کنار مردی پیدا می‌کند که دوستش داشته باشد و او را درک کند و روح بزرگی داشته باشد. برای همین به نظر من حال خوب یک زن برمی گردد به مرد مهربانی که در کنارش است. یک مرد باید علاوه بر مهربانی، از خود گذشتگی داشته باشد و در برآورده کردن خواسته‌های زنش تا آنجا که ممکن است کوتاهی نکند.

طهماسبی اضافه کرد:همسرم دستی در هنر ندارند اما همه کارهای من را می‌بینند و همیشه تعریف می‌کنند و مشوق من هستند. آخرین باز هم سریال «گاندو۲» را با هم دیدیم با لذت تماشا می‌کرد و کلی از بازیم تعریف کرد.

سوگل طهماسبی درباره میهن دوستی تاکید کرد که عاشق ایران است و گفت: تک تک افرادی که در وطن‌شان ماندند و اینجا زندگی می‌کنند عاشق مام وطن‌شان هستند که ماندند و دارند برای کشورشان تلاش می کنند. حتی آن فردی که در سختی و مشقت زندگی می‌کند و همینطور آن فردی که در رفاه است و می‌تواند به راحتی مهاجرت کند اما در کشورش مانده و خدمت می‌کند. این ماندن به عشق است. من از خوزستان دو سه ماه دور می‌مانم کلافه می‌شوم چه برسد به اینکه بخواهم در ایران نباشم.

«احوالپرسی» به تهیه‌کنندگی سیدجواد سیدمحسنی، کارگردانی ندا غفاری و سردبیری و نویسندگی سارا کنعانی هر پنجشنبه پس از اخبار ۲۰:۳۰ از شبکه دو پخش می‌شود. این برنامه مفرح و شاد برای خانواده‌ها از آیتم‌های گفت‌وگو، مسابقه ، موسیقی تشکیل شده است و از حضور یک عروسک هم بهره می‌برد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان برنامه احوالپرسی سوگل طهماسبی گاندو نجلا سوگل طهماسبی حال خوب برای من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۹۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریال نون خ ترادژی زندگی هنرمند سیستانی شد

هنرمند اهل سیستان و بلوچستان معتقد است که استفاده‌ی بی‌اجازه از آهنگش در سریال «نون خ» یکی از تاسف بارترین ترادژی‌های زندگی هنری‌اش شده است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سریال «نون خ» یکی از آثارِ پربیننده تلویزیون در سال‌های اخیر بوده است. اثری که با پرداختن به فرهنگِ اقوام و رفتن به سمتِ سوژه‌ای جذاب، توانسته در دل مخاطبان جای خود را باز کند. «نون خ» با محوریت مردمانِ کُرد، تمرکزش را روی گویش‌های منطقه کردستان و کرمانشاه گذاشته است.

در سری جدیدی این سریال، بخشی از داستان در سیستان و بلوچستان اتفاق می‌افتد و تهیه کنندگان این سریال برای این بخش از داستان‌شان از موسیقی محمدعلی دلنواز(محمد حسنی)‌ استفاده کرده‌اند. گویا هیچ هماهنگی برای این کار با محمدعلی دلنواز انجام نشده است. حتی در تیتراژ سریال هم نامی از این هنرمند بیان نشده است. حالا محمدعلی دلنوازی با انتشار متنی به این موضوع اعتراض کرده است.

در ادامه متن منتشر شده از سوی محمدعلی دلنواز خطاب به تهیه کنندگانِ سریال «نون خ» را می‌خوانید:

 

«پس از سال‌ها فعالیت در حوزه موسیقی روزهای گذشته با یکی از تاسف بارترین تراژدی‌های زندگی هنری خود مواجه شده‌ام و آن اینکه توسط یک سریال تلویزیونی بنام نون خ به کارگردانی آقای سعید آقاخانی و با تهیه کنندگی آقای مهدی فرجی یکی از ساخته‌های بنده به نام بهار با آهنگسازی، تنظیم و نوازندگی اینجانب محمدعلی دلنواز(محمدحسنی) و با خوانندگی باسط ضرابی، شعر یوسف بلوچ پسابندری و با همنوازی گروه آدینک به سرپرستی بنده، در سریال نون خ به سرقت و تاراج برده شده، به نحوی که نسخه کپی این اثر آن هم بدون کسب اجازه از خالق و صاحب اثر در قسمت هشتم سریال نون خ فصل پنجم از دقیقه 25 تادقیقه 29 به عنوان تم اصلی گنجانده شده به گونه‌ای که در تیتراژ سریال هیچ نامی از صاحب اثر و نوازندگان گروه آدینک، برده نشده است.
اینجانب محمدعلی دلنواز به عنوان بخشی از هویت فرهنگی و هنری جغرافیای خود ضمن مراتب خرسندی و سپاس از توجه نون خ به بلوچستان، عمل غیر حرفه‌ای دست اندر کاران سریال نون خ را برای این سرقت هنری مذمت نموده و از سینماگران و هنرمندان کشور درخواست ورود به این موضوع و حمایت و همراهی جهت برقرای عدالت و انصاف برای به تاراج رفتن حاصل دسترنج زندگی هنری خود را دارم...»

 

در این ویدیو بخش‌هایی از سریال نون خ را می‌بینید که در آن از موسیقی محمد دلنواز استفاده شده است
 

 

البته این تنها اعتراض از سوی اهالی موسیقی به سریال «نون خ» نیست؛ چندی پیش هم حسین صفامنش نسبت به استفاده‌ی تهیه کنندگانِ این سریال از آثارش اعتراض کرده بود. صفامنش هم گفته بود که از آثارش بدون اجازه و رضایت او در این سریال استفاده شده است.

صبح روز سه‌شنبه 11 اردیبهشت 1403، تهیه کننده سریال «نون خ» در نشست خبریِ عوامل این سریال، در پاسخ به اعتراضِ حسین صفامنش گفته است: «ما در بخش کولبرها از موسیقی آقای صفامنش استفاده کردیم، البته نافی موضوع مالکیت معنوی نیستم اما تصورم نبود شکایت کنند. فکر می‌کردم او زنگ می‌زند و می‌گوید دمت گرم، وقتی به کولبرها پرداختی از این قطعه استفاده کردی. البته درباره حقوق مادی و معنوی این حق با آقای صفامنش است و حتماً برای جبران ماجرا در خدمت هستم. در این 2 فصل قبلی تلاشی هم صورت گرفت که بتوانیم با او مذاکره کنیم. اما سعید آقاخانی دنبال صدای بکری بود اما نشد از ایشان استفاده کنیم. آرزو دارم موفق باشند.»

حال باید دید که واکنش تهیه کننده سریال «نون خ» به اعتراض جدیدی که از سوی هنرمندِ سیستان و بلوچستانی مطرح شده، چه خواهد بود؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • کشف بناهای ماقبل‌تاریخی که «مسیری به جهان پس از مرگ» بودند (+عکس)
  • انتقاد از سریال «حشاشین» به رسانه‌های عرب‌ زبان رسید
  • سریال نون خ ترادژی زندگی هنرمند سیستانی شد
  • کنایه آذری جهرمی به صداوسیما: «بنیاد آقاخان» عکس‌العملی شبیه «ساترا» نداشت
  • نقد فیلم مست عشق / شکستی مفتضحانه برای حسن فتحی
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • توصیف جالب سوگل طهماسبی از مردم اهواز (فیلم)