Web Analytics Made Easy - Statcounter

امروزه به جای اینکه تجربه بازیگر در مدرسه‌های بزرگ بازیگری و استعداد ذاتی او ملاک و معیار حضور او در فیلم‌های سینمایی و سریال‌های VODها باشد، میزان شهرت و تعداد فالوور او حرف اول و آخر را می‌زند!

به گزارش خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دو دهه ای می شود که سینمای مارول و ابرقهرمانی صاحبان اصلی گیشه های سینماهای جهان شده اند و علی رغم تمام انتقادهای کارگردانان بزرگی همچون اسکورسیزی، دنی ویلنوو و کن لوچ به ساخت این فیلم ها همچنان شرکت های بزرگ فیلمسازی و تهیه کنندگان هالیوودی تمایل به ساخت این جنس از سینما را دارند و طبیعی است که گیشه برای آنها از اولویت بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دو قطبی پیش آمده بر سر سینمای مارول، بیش از یک دهه است که سرویس های استریم و VODها نیز به عنوان رقیبی جدی برای سینماها، در حال پیشتازی و سروری هستند؛ بطوریکه در حال حاضر بسیاری از تهیه کنندگان بزرگ سینما همزمان با اکران فیلم خود در سینماهای دنیا، اکران آنلاین خود را نیز آغاز می کنند تا اصطلاحا هوای پلتفرم ها را نیز داشته باشند.

و حالا مدت هاست که ماجرا از یک اکران آنلاین عبور کرده و اینک خود پلتفرم ها به صورت اختصاصی شروع به تولید فیلم، مینی سریال و سریال می کنند و با جذب بزرگان سینمای دنیا توانسته اند آثار پرمخاطبی تولید کنند.

اما از آنجاییکه فضای مجازی در این سال ها به شدت رشد قارچی داشته و سایه سنگینی بر فضای حقیقی انداخته، ترکیب شبکه های اجتماعی با دنیای مارول و vodها ترکیب ترسناکی بوجود آورده که خروجی این غول رسانه ای باعث شده تا اولویت ها و ملاک و معیارهای دنیای بازیگری را تحت تاثیر خود قرار دهد به نحوی که در این بازی، حالا تعداد فالوورهای شما در شبکه های اجتماعی تعیین می کند که در این فیلم و یا سریال جایی برای بازی کردن دارید و یا خیر؟

ردپایی از این چالش را می توان در سینمای ایران نیز مشاهده کرد؛ جایی که یک بلاگر اینستاگرامی تصمیم می گیرد تا اولین فیلم سینمایی خود را جلوی دوربین ببرد، اتفاقا بازیگران زیادی نیز با او همراهی می کنند تا «حکم تجدید نظر» او ساخته شود؛ هرچند در گیشه به موفقیت چندانی نمی رسد اما همین که نام خود را در میان سینمای ایران به عنوان کارگردان مطرح کرده، داستانی قابل تامل است. شبیه این اتفاق در شبکه نمایش خانگی بیشتر به چشم می آید؛ حضور خوانندگان پاپ با تعداد فالوور بالا در سریال های این پلتفرم ها همه نشان از همان چالش جدید دنیای بازیگری است. سریال «جزیره» با حضور امیر مقاره از گروه موسیقی ماکان بند، سریال «مانکن» و «ملکه گدایان» با حضور فرزاد فرزین، سریال «حرفه ای» با حضور زانیار خسروی نمونه هایی از این ماجراست.

به تازگی 6 ستاره سریال های آمریکایی در میزگردی با همین موضوع، درباره چالش های دران جدید بازیگری صحبت کرده اند. برایان کاکس (از سریال «وراثت»)، مایکل کیتون (از سریال «دوپسیک»)، اسکار آیزاک («مون نایت» و «صحنه‌های از ازدواج»)، ساموئل ال جکسون (از سریال «آخرین روزهای پوتلمی گری»)، تام هیدلستون (از سریال «لوکی») و کوینسی ایزایا (از سریال «زمان بردن») در این میزگرد حاضر بودند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۰۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلمبردار سینمای ایران درگذشت


به گزارش تابناک، رضا شیخی مدیر فیلمبرداری سینمای ایران شب گذشته پس از مدت‌ها ابتلا به بیماری دار فانی را وداع گفت.

تصویربردار و نورپرداز فیلم‌های سینمایی «جا به جا»، «مرهم» و «کنعان»  و مدیر فیلمبرداری سریال‌های «بچه مهندس»، «تنهایی لیلا» و «جراحت» را برعهده داشت.

‎او کار حرفه‌ای خود را به عنوان مدیر فیلمبرداری در سال ۱۳۸۷ از تلویزیون و با سریال «گل‌های گرمسیری» به کارگردانی محمدمهدی عسگرپور آغاز کرد.

دیگر خبرها

  • آقای بهرام افشاری، در ماجرای اخیر پایتخت، بی‌معرفتی کردید
  • فیلمبردار سینمای ایران درگذشت
  • کانون «نگاره و سینمای» دانشگاه آزاد بروجرد گشایش یافت
  • سینما بدون چهره کارگر ایرانی
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران
  • اولین هنرپیشه زن سینما و یک سرگذشت تلخ پرتکرار
  • (ویدئو) ماجرای خدمتی که عباس کیارستمی در دهه ۷۰ به سینمای ایران کرد چه بود؟
  • خبری که تیر خلاص را به سارا و نیکای پایتخت زد 
  • از آمار فروش هفته گذشته چه می‌دانید؟/ پرفروش‌ترین اثر غیرکمدی