Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- یکی از ژانر‌های پرطرفدار در انیمه‌ها و داستان‌های ژاپنی ژانر ایسِکای (Isekai) است. کلمۀ ایسکای به معنی «دنیای دیگر» است. ویژگی اصلی انیمه‌های ایسکای این است که شخصیت اصلی‌شان وارد یک دنیای تخیلی و افسانه‌ای می‌شود و در آنجا مبارزه می‌کند. اولین رمان مدرنی که در قالب این ژانر نوشته شد «جنگجویی از دنیای دیگر» نام داشت که هاروکا تاکاچیهو در سال ۱۹۸۱ آن را نوشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به گزارش فرارو؛ انیمۀ سریالی «دایی‌ای از دنیای دیگر» هم به طور کلی در قالب همین ژانر جا می‌گیرد، اما به نوعی آن را معکوس کرده است. در این سریال کمدی، یک نفر که قبلا به یک دنیای تخیلی رفته حالا دوباره به این دنیا برمی‌گردد. داستان سریال با جوانی به اسم تاکافومی شروع می‌شود که می‌فهمد دایی‌اش بعد از هفده سال که در کما بوده به هوش آمده است. تاکافومی به بیمارستان می‌رود و با دایی‌اش ملاقات می‌کند. دایی تاکافومی که یوسوکه نام دارد به او می‌گوید که در این هفده سال در یک دنیای دیگر زندگی می‌کرده و ماجراجویی‌ها و مبارزه‌های زیادی را پشت سر گذاشته و علاوه بر این‌ها کلی قدرت‌های جادویی پیدا کرده است. تاکافومی اول فکر می‌کند دایی‌اش دیوانه شده، اما بعد از اینکه یوسوکه بطری آب را با قدرت‌های جادوییش به حرکت درمی‌آورد تاکافومی باور می‌کند که حرف‌های دایی‌اش حقیقت دارند. تاکافومی که تنها زندگی می‌کند دایی‌اش را به خانۀ خودش می‌برد تا با هم زندگی کنند. او از قدرت‌های جادویی یوسوکه برای ساختن ویدئو‌های عجیب استفاده می‌کند و آن‌ها را در یوتیوب قرار می‌دهد تا از بازدید فیلم‌ها پول دربیاورند. کار دیگری که تاکافومی باید بکند این است که دایی‌اش را با پیشرفت‌های تکنولوژی و تغییرات فرهنگی که در این هفده سال اتفاق افتاده آشنا کند.   این سریال یک کمدی بی‌اندازه مفرح و بامزه است که تک‌تک موقعیت‌هایش جذاب و دلپذیر از کار درآمده‌اند. همان سکانس اولی که دایی می‌خواهد قدرت‌های جادویی‌اش را با فرمان دادن به بطری آب ثابت کند، مخاطب را حسابی می‌خنداند. ناآشنایی دایی با پیشرفت‌ها و تغییرات این دنیا و اشتیاق تاکافومی برای شنیدن ماجرا‌های آن دنیا باعث می‌شود که این دو نفر دائما با حرف‌هایشان یکدیگر را متعجب کنند یا به شوق بیاورند. این تعجب‌ها و احساسات اغراق‌آمیز شخصیت‌ها واقعا تماشایی و خنده‌دار هستند. یکی دیگر از عناصر داستان که بسیار شیرین و جذاب از کار درآمده علاقۀ دیوانه‌وار دایی به بازی‌های ویدئویی و به خصوص کنسول بازی «سِگا» است که هفده سال قبل در اوج بوده و حالا (یعنی در سال ۲۰۱۷ که دایی از کما بیرون آمده) دیگر اصلا تولید نمی‌شود. هر بار که تاکافومی یک سوال جدی و عمیق دربارۀ مهم‌ترین جنبه‌های زندگی دایی‌اش از او می‌پرسد، جواب یوسوکه در نهایت یک ربطی به سگا و بازی‌های ویدئویی پیدا می‌کند؛ این چیزی است که تاکافومی را بدجوری عصبانی می‌کند و مخاطب را به خنده می‌اندازد.   شخصیت‌پردازی سریال آنقدر خوب است که از همان دقایق ابتدایی قسمت اول مخاطب با این دو نفر احساس همدلی و نزدیکی پیدا می‌کند و یک جور‌هایی خودش را عضوی از این خانوادۀ دونفره احساس می‌کند. علاوه بر موقعیت‌های کمدی و شوخی‌های کلامی، شوخی‌های بصری سریال هم فوق‌العاده هستند؛ احساسات شخصیت‌ها با سایه و نور و درخشش عینک آن‌ها به ما نشان داده می‌شود و همۀ این‌ها به بهترین و بامزه‌ترین شکل اتفاق می‌افتند. این از آن انیمه‌هایی است که بعد از دیدن هر قسمتش، با اشتیاق و هیجان به سراغ قسمت بعدی خواهید رفت. (این سریال در فارسی با عنوان «عمویی از جهان دیگر» منتشر شده است). کد ویدیو دانلود فیلم اصلی امتیاز: ۸.۰/۱۰ تاریخ انتشار: از ۱۵ تیر

منبع: فرارو

کلیدواژه: دنیای دیگر هفده سال دایی اش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۴۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال عجیب پیرامون مدال اهدایی به علی دایی!

به گزارش ورزش سه، انتشار تصاويري از ملیکا رسولی که مدعی عنوان‌داری در رشته کاراته است، كنار علي دايي با اين تيتر كه «یک ملي‌پوش خانم مدالش را به علي دايي اهدا كرد» حاشيه‌ساز شده است. برخي ورزشكاران قديمي مدعي شدند او نه عضو تيم ملي بوده و هست و نه مدالي بين‌المللي دارد كه بخواهد به دايي اهدا كند؛ ادعایی که هنوز با پاسخی از سوی رسولی مواجه نشده است.

در همين بین مريم رنجبرساري، عضو سابق تيم ملي تير و كمان در يك استوري كه در اينستاگرامش منتشر كرد به این فرد حمله کرد.

 به همين بهانه، خبرنگار روزنامه اعتماد با او تماس کرد و رنجبرساري گفت: ايشان چند سال پيش گفته قهرمان كاراته است اما فدراسيون كاراته تكذيب كرد. معلوم نيست او از چه طريقي اسپانسر پيدا مي‌كند، اما در بيوي اينستاگرامش نوشته قهرمان تير و كمان است! بچه‌هاي كاراته هم براي من فرستادند و پرسيدند اين را مي‌شناسي؟ گفتم نه‌ . اصلا بچه‌هاي كاراته هم او را قبول ندارند.

رنجبرساري ادامه داد: خود من به دليل اينكه‌ پول اعزام و تجهيزات براي رفتن به مسابقات را نداشتم از تيم ملي كنار رفتم. مثل من زياد بودند، اما اگر او به تيم ‌ملي رفته احتمالا پول هزينه‌هاي خودش را داده و‌ به تيم ملي رسيده!

ملي‌پوش سابق افزود: او اصلا مدالي نداشته كه به علي دايي تقديم كند. براي من عجيب است او علي دايي را چطور پيدا كرده و به ديدار يكي از بزرگان ورزش ما رفته است. ورزشكاري به بزرگي علي دايي از قبل رزومه طرف مقابل را مي‌بيند و بعد به ديدار ورزشكاري مي‌رود. اما اين ورزشكار اصلا مدالي نداشته است! شايد مدال استاني بوده است، اما نه بچه‌هاي كاراته و نه تير و كمان مي‌گويند او مدالي نياورده است. من فقط به اين فكر مي‌كنم و از اين ناراحتم چرا براي من كه قهرماني آسيا را داشتم اسپانسري نبود، اما براي ورزشكاران اين شكلي دو تا سه تا اسپانسر پيدا مي‌شود!

وي در ادامه با اشاره به هزينه‌هاي سنگين در تير و كمان كه خيلي‌ها از پس آن برنمي‌آيند و به ناچار خداحافظي مي‌كنند، افزود: سال ۸۹ يا ۹۰ بود كه تيم‌هاي پرسپوليس و استقلال در تير و كمان تيمداري مي‌كردند و من به عضويت استقلال درآمدم. رقابت بين اين دو تيم در همه رشته‌ها جذاب است و در آن سال هم رقابت نزديكي داشتيم و در نهايت ما قهرمان شديم و آقاي فتح‌الله‌زاده مديرعامل وقت استقلال قرار بود نفري ۵ سكه به ما‌ پاداش بدهند، اما ما كه چيزي نديديم!

دیگر خبرها

  • زرنگ‌بازیِ سعید آقاخانی در نون‌خ ۵ که شاید متوجهش نشده‌اید
  • نقد فیلم مست عشق / شکستی مفتضحانه برای حسن فتحی
  • زرنگ‌بازی سعید آقاخانی در «نون خ ۵»
  • سریال قطب شمال اقتباسی از رمان کنت مونت کریستو یا نسخه ایرانی یک سریال ترکی؟
  • این زن اصلا مدال نداشته که به علی دایی تقدیم کند!
  • بهترین انیمه‌های سریالی که در بهار امسال نباید از دست بدهید
  • جادوگر آرژانتینی یکی یکی جام‌ها را درو می‌کند
  • «رخنه» توان علمی و دفاعی کشور در صنعت هوافضا را به رخ می‌کشد
  • شکست جادوگر بریتانیایی پس از توهین به وفایی
  • جنجال عجیب پیرامون مدال اهدایی به علی دایی!